Våre priser og produkter

Prisliste fotterapi

Fotbehandling (ca 50 min)

kr. 795,–

Fotbehandling med ekstra fotmassasje

kr. 945,–

Punktbehandling: torner/fotvorter

fra kr. 500,–

Nedgrodd/inngrodd negl
+ Spange/Podofix

fra kr. 650,–
pr. stk. kr. 220,–

Neglprotetikk 1 negl
 pr. ekstra negl

fra kr. 500,–
kr. 220,–

Test av soppnegl (Fungicheck)

kr. 450/550,–

Silikonavlastning

kr. 795,–

Våre produkter i butikken

Optima

Økologiske produkter med fokus på hud i balanse. Produktene har lav pH (4) og inneholder organiske syrer. Dette fremmer hudens naturlige forsvar ved at huden beholder sine naturlige fettstoffer og normalflora. 

Gehwol

Produktene baserer seg kun på naturlige ingredienser, ekstrakter og oljer for å gi maksimale resultater og for føttenes velvære. Gehwol har over 150 år på markedet og er en av produsentene med lengst erfaring og tyngde i faget.

Utroligsalven

Salven er fremstilt av naturlige planteoljer og inneholder ingen fargestoffer. Salven kan virke lindrende på et bredt spekter av hudtilstander samt på ømme muskler.

Basisfot bambussokker, bomullssokker og tynne ullsokker

Sokkene har svært god passform, sikrer god sirkulasjon og er ekstra behagelige for følsomme og hovne ben. Sokkene har sømløs tå, behagelig tykkelse og passer godt i skoen. Sitter på uten å stramme. Utviklet av aut. fotterapeuter.

Basisfot Gnagsårsokk

Brukes for å forebygge gnagsår på gåturer og annen aktivitet. Den tynne gelhinnen på innsiden av sokken inneholder naturlige oljer som forebygger og lindrer gnagsår i tillegg til å mykgjøre tørr og sprukken hud.