Tilstand og behandling

Fotterapeuter har unik helsefaglig kompetanse på fot og ankel. Vi fokuserer på å behandle og forebygge tilstander knyttet til fotens hud, negler, muskler og skjelett. 

En av fotterapeutens viktigste oppgaver er å kartlegge årsaken til problemene og gi riktig behandling. Eksempler på hud- og negltilstander vi jobber ofte med er hard hud, hudsprekker, torner, fotvorter, hud/neglsopp, inngrodd negl. Mer informasjon om dette finner du lenger ned på siden.

 

Vi hjelper også deg som har fotplager grunnet underliggende sykdommer som diabetes, revmatisme, psoriasis og kreft. Vi kan veilede i forhold til feilbelastninger, sko og gangavvikling.

Selv om du ikke opplever problemer med føttene dine i dag, vil det alltid gjøre godt med en fotbehandling hos oss. Alle føtter er velkommen!

Fotbehandling

En behandling som passer for alle. Vi fokuserer på problemområder i hud, negl, muskler og ledd.
Varighet: ca 50 min.
Pris: 795,-

Fotbehandling med ekstra fotmassasje

En fotbehandling der vi føyer på 10 minutter ekstra fotmassasje som avslutning.
Varighet: ca 60 min.
Pris: 945,-

inngrodd negl

En behandling der vi korrigerer og forebygger nedgrodde/inngrodde negler.
Varighet: ca 40 min.
Pris: fra 650,-

torner

Skånsom og effektiv behandling av torner.
Varighet: ca 25 min.
Pris: fra 500,-

fotvorter

Smertefri vortebehandling. Følges evt. opp med hjemmebehandling
Varighet: ca 25 min.
Pris: fra 500,-

Neglprotetikk

Dette er aktuelt for negler som er skadet etter traume (knekt negl, negl som slutter å vokse, sprukne negler). Vi rekonstruerer en ny negl ved å bygge på den neglebiten som er igjen. Vi kan også bare forsterke tynne, sprukne negler.
Varighet: ca 40 min.
Pris: fra 500,-

Test av soppnegl

Fungicheck er en enkel test som gir et pålitelig og nøyaktig resultat. De fleste tilfeller av neglesopp er forårsaket av Dermatofytter. Fungicheck tester Dermatofytter opp til 97 % nøyaktighet. En får svar i løpet av 10 minutter.
Varighet: ca 10 min.
Pris: 450,-/550,-

Silikonavlastning

Vi lager individuelt tilpassede silikonavlastninger. Dette kan redusere trykkbelastning ved feilstillinger som hammertær og hallux valgus. Det kan også hindre friksjon mellom tær og dermed forebygge torner.
Varighet: ca 60 min.
Pris: 795,-